O nama

Tvrtka “PEMPER antene” nastala je na temelju višegodišnjeg iskustva u proizvodnji krovnih antena i prateće opreme i sada je najveći proizvođač i izvoznik antena u Hrvatskoj. Osnovana je 1990. godine,a smještena je 5 km zapadno od Zagreba. Svi naši proizvodi izrađeni su od aluminijske legure visoke kvalitete, a metalni dijelovi galvanski su zaštićeni, a u listi proizvoda su označene našim prepoznatljivim znakom:
pemper

Zastupnici smo tvrtke Fracarro od 2007. godine.
Fracarro je jedan od najvećih i najboljih proizvođača antena i antenske opreme u europi s tradicijom od 1933. godine. Svojom veličinom i dugom tradicijom garantiraju sveobuhvatni raspon proizvoda za primanje i emitiranje audio, video i podatkovnih signala, kao i aktivne sigurnosti. U našoj listi proizvoda, Fracarro artikli su označeni njihovim prepoznatljivim znakom:
fracarro

Zastupnici smo tvrtke Teleste od 2016. godine.
Teleste je jedan od najvećih i najboljih proizvođača kabelske i CMTS opreme u svijetu osnovane 1954. godine. Pozicionirali su se u sam svjetski vrh svojom kvalitetom, pouzdanošću, primjenjivosti i prilagodljivosti proizvoda. Prednjače u razvoju novih tehnologija i predviđaju potrebe tržišta. Njihov asortiman garantira osobnu prilagodbu, distribuciju i prijem svih poznatih formata signala uz minimalan trošak za maksimalnu dobit. U našoj listi proizvoda, Teleste artikli su označeni njihovim prepoznatljivim znakom:
teleste

Asortiman trgovačke robe
pokriva cjelokupni spektar antena i uređaja za pouzdan i neometan prijem zemaljskog i satelitskog AVD signala, te njegove krajnje distribucije.
Visoka učinkovitost, kao i kvaliteta izrade svih dijelova asortimana garantiraju dugotrajno i pouzdano korištenje.

Uvjeti korištenja stranica i GDPR

Ured/ Tvrtka PEMPER antene, Hrvatska
Radiona/ Tvrtka PEMPER antene, Hrvatska
Antene/ Tvrtka PEMPER antene, Hrvatska
Pakiranje/ Tvrtka PEMPER antene, Hrvatska

Gdje su sve naše antene

Gdje su sve naše antene?