Sustavi

SMATV
– individualni sustavi za privatne objekte, stambene zgrade, apartmanska naselja, hotele, objekte uslužne dijelatnosti itd. Primanje signala preko antena, prilagođavanje i distribuiranje kroz vlastiti zatvoreni sustav.

HFC
– hibridne optičko kabelske mreže. Koriste u istom sustavu optički kabel i prateću tehnologiju, te koaksijalni kabel i prateću tehnologiju u cilju najkvalitetnije distribucije uz najmanje troškove.

CATV
– kabelski sustav za kontroliranu distribuciju signala i sadržaja kroz širokopojasnu distribucijsku mrežu do krajnjih korisnika.

IPTV
– distribucija TV sadržaja putem IP protokola preko eternet mreže na korištenje svim IP uređajima.

CMTS
– udruživanje “interneta”(podatkovne komunikacije) u kabelski sustav

Sve komponente su kompatibilne za integraciju u postojeće sustave bez obzira na proizvođača.
Postoji mogućnost izrade nacrta s detaljnim ispisom svog potrebnog materijala i simulacije distribucije signala kroz zamišljenu mrežu hotela, apartmanskih naselja, marina, …, sa integriranim video nadzorom, promotivnim kanalima, alarmnim sustavima i drugim opcijama na zahtjev korisnika.

Sustavi Pemper antene Hrvatska

Naši partneri


Kada kabelska mreža mora doći do svakog domaćinstva i pretplatnici traže veće brzine nego ikada prije, Teleste vam može pružiti odgovarajuća rješenja. Naš portfelj uključuje proizvode, rješenja i usluge za tradicionalne i optičke HFC mreže.

S najnovijim tehnologijama kao što je DOCSIS 3.1 i distribuirani CCAP Remote PHY, naša rješenja osiguravaju širokopojasne brzine gigabitne razine vašim korisnicima. Također ćete moći poboljšati zadovoljstvo korisnika zbog povećane upotrebe usluga i smanjiti operativne troškove pomoću naših inteligentnih čvorova, pojačala i alata za upravljanje mrežom.

Na vrhu proizvoda naš motivirani tim je na usluzi kada vam je potrebna pomoć pri projektiranju, izgradnji i upravljanju mrežom.

Ultrabrze širokopojasne mreže nas povezuju
Danas u društvu se sve svodi na umrežavanje. Ljudi, usluge, pa čak i strojevi povezuju se preko širokopojasnih mreža kod kuće, na radnim mjestima, kao i u javnim prostorima. Svakodnevno je potrebno sve više i više mrežnih kapaciteta kako bismo se svi mogli povezati.

S najnovijim tehnologijama, kao što su DOCSIS 3.1 i Remote PHY RPD, Teleste je omogućio operaterima lakše povezivanje za desetke milijuna ljudi širom svijeta. Imamo desetljeća iskustva sa širokopojasnim mrežama visokih performansi i kako ih najbolje iskoristiti za pružanje usluga s budućim uslugama s izuzetno visokom dostupnošću.

Naš pametan, inovativni portfelj proizvoda i rješenja omogućuje vam da osigurate vrhunske širokopojasne usluge svojim klijentima, istodobno smanjujući ukupni trošak vlasništva mreže. Na vrhu proizvoda, naš visoko kvalificirani i motivirani servisni tim može vam pružiti odličan know-how u projektiranju, izgradnji i upravljanju mrežama od centrale do kuće.

Među našim klijentima su glavni MSO-i poput Liberty Global Group sa svim svojim podružnicama u Europi od Velike Britanije do Rumunjske. Također poslujemo Altice Group na globalnoj razini i imamo vodeću prisutnost u Europi na Vodafoneu i u svim nacionalnim i lokalnim kabelskim i širokopojasnim operatorima.

Naš in-house razvoj i proizvodnja proizvoda nalaze se u Europi, a naša mreža za podršku i servis pokriva cijeli svijet.


Društvo Gruppo Fracarro se sastoji od nekoliko tvrtki koje rade zajedno kako bi postale međunarodni lider u prijemu i distribuciji signala, kao i na području aktivne sigurnosti.
Sa sjedištem u Castelfranco Veneto, Italija, horizont je puno dalje: već lider u Europi u audio-video-podatkovnim sustavima, Fracarro radi na preko 5 kontinenata kroz svoje komercijalne i produktivne zajedničke partnere i distributere.

Misija
Fracarro je već 1933. godine eksperimentirao TV tehnologijom prije početka emitiranja TV-a u Italiji 1954. godine, a mi smo i dalje usredotočeni na budućnost. Ne maštati, već ostvariti najinovativnije tehnologije razvijanjem sustava koji pretvaraju zgrade u “inteligentne” prostore, gdje će biti moguće integrirati potrebe komunikacije, zaštite i sigurnosti.

Kvaliteta, dragocjena vrijednost
Da bismo postali vodeća grupa na tržištu integriranih komunikacijskih sustava, valja donijeti odluke o kvaliteti. Od svog osnutka kvaliteta je doista ono što Fracarro nudi svojim kupcima svojim proizvodima i uslugama. Za Fracarro kvalitetu znači stalna primjena koncepta “kontinuiranog poboljšanja” i usvajanje etičkog ponašanja s posebnom pažnjom na okoliš.
Ova obveza je definirana u Fracarrovoj Quality Politics, dokumentu koji se primjenjuje na svim razinama tvrtke i među svim suradnicima.
Certifikat ISO 9001: 2015

Organizacija
U sklopu talijanskog sjedišta su ključna odjeljenja kao što su istraživanje i razvoj, projektiranje i proizvodnja. Postoje profesionalne osobe koje podupiru svaku tvrtku unutar grupe, bilo komercijalna tako i industrijska, u svim različitim aktivnostima: od marketinga i komunikacije do kvalitete, od financija do upravljanja i IT-a. Također je organiziran centralizirani logistički sustav koji omogućava brze pošiljke u bilo koji dio svijeta.